Tisdag =)

Nu ska jag alldeles strax plocka undan lite här hemma =) Så det är fint när T kommer hem =) Så det syns att det faktiskt händer något när han är och jobbar =P hehe

Senare ikväll blir det att åka iväg på kalas =) för T's syster har fyllt år =D Grattis Hanna =)
Faan jag har ju knappt något att skriva =P hehe näää funderar på att städa nu o sen hinna duscha också och fixa mig =)

Det får fan bli så =) sen ikväll beroende på när min snutta kommer hem från Gbg kanske vi skulle ses =) saknar mitt hjärta <3

Sen vill jag att ni andra ska veta att jag ÄLSKAR min familj =D<3<3 Ni är de bästa som finns <3

Min mamma, pappa, syster, farmor, ängelfarfar och MORRIS <3<3 Ni är alltid älskade <3
Sen älskar jag min T också <3 Han är den bästa killen, sambon och fästmannen man kan ha <3 Finns ingen underbarare än honom =)

Måndag :D + helgens bravader!!

Jaha idag är det måndagen den 21/2-11, vilket betyder att det är Sanjas födelsedag :D Grattis snuttan <3

Idag har det inte hänt så himla jättemycket =D Jag har haft tvättid från 12-18, tvättade fan T's innebandy lags matchkläder *usch* Det luktade ju inte mumma om jag säger så =P
Sen har jag lagat mat, det blev ostfyllda kycklingfileér som var dubbelpanerade =D Blev otroligt nöjd faktiskt med det. Bara gjort det på min utbildning förut, men aldrig hemma =)

Nu sitter C och T och tittar på SSL (svenska superligan = innebandy) och jag sitter här =)

Nu över till vad som hände i helgen =)
I fredags när T slutade jobbet, kom han hem och vi åt lunch tsm, sen skjutsade han mig till Arboga, eftersom jag skulle åka till K-ängen till Sanja =)
När jag kom dit fick jag vänta i ungefär en kvart på henne och hennes kompis Jeanette. Medan jag väntade så kom Linda (4:e tjejen som skulle vara med) men när Sanja och Jeanette kom så gick vi upp till en wok som hade både wok och pizza =) Vi beställde pizza allihopa.
Efter det tog vi bussen hem till Sanja och åt pizza och drack lite alkohol =P hehe.. Det var bestämt att vi skulle ut på krogen då, men det var tråkigt nog pensionärsafton, så det blev hemmafest med lite spel och dricka =)
I lördags blev det lugnt nästan heela dagen, men vid 18-tiden var vi påt igen =) Drack lite och gjorde tacos. Lagom när tacosen var klar, blev det dags att titta på melodifestivalen =) hehe bra vinnare??? eller vad tycker ni?
När melodifestivalen var slut, åkte vi in till Centrum och "sportbaren". Till en början var det lite med folk, men vid 23 kom nog de flesta tror jag =)
Jag drack en jättegod shot (godisshot med smak av polkagris) och en öl =D
Vi dansade lite på dansgolvet, men de spelade inte så himla mycket bra låtar =/ Fast när de gjorde det var det jättekul =)
Kom fram två killar när vi satt vid ett bord och började prata med oss =P och var typ efter oss resten av kvällen =P De var ärligt talat trevliga =)
Natten slutade med att vi kom hem halv 3 på morgonen =P hehe
I söndags vaknade vi kl.9 för Jeanette skulle åka hem =) Vi hade dock inte kollat upp buss och så innan så det blev taxi in till stan för att hon skulle hinna med sin buss =)
När hon hade åkt, gick jag o sanja runt i lite affärer och jag tog en varm choklad på Waynes coffee =) Efter det var det dags att bege sig mot Bålsta och vänta på tåget hem till Arboga =)
Mötte 2 av 5 ur familjen i Enkpg (mamz o papz) på stationen =D De hade en kasse mat åt mig o T =D Det uppskattades till 1000 (bara så ni vet)
Sen i Arboga kom den finaste killen och mötte mig på perrongen =D Han är helt underbar =)
Lagade lite mat när vi kom hem och sen åkte han iväg på träning och jag somnade en stund

Sååååååån otroligt trevlig och rolig helg har jag inte haft på evigheter =D Och ska jag erkänna så var det kul att dansa på dansgolvet =D fast det var för att jag inte blev tvingad =D hehe längtar till nästa gång redan =)

Kungsängen = Näst näst bäst   Enkpg = Nästbäst  Hemma = BÄST!!

RSS 2.0